Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Glutenfri smuldrepai




Oppskriften inneholder 172 Kalorier, 24 g Karbo, 1 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
5stkepler
2sssukker
1tskanel
2dlsemper glutenfri mix
3sssukker
75grsmør


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Glutenfri smuldrepai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier172.281 432.51358.13Kcal
Protein0.766.321.58gram
Karbohydrat24.26201.7250.43gram
Kostfiber1.9015.803.95gram
Fett7.6063.1915.80gram
Mettet fett4.8440.2410.06gram
Salt0.161.350.34gram
Pris på oppskriftenKr 2.91Kr 24.20Kr 6.05.-
Hele oppskriften veier832 totalt832 pr porsj208 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 stykker

Skrell og skjær eplene i skiver som legges ut i en ildfast paiform. Strø på sukker og kanel. Bland det andre til en grynete masse som strøs over eplene. Stek ved 225 grader i ca 20 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Semper
(Intern: 3638)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.