Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Glutenfrie bagels




Oppskriften inneholder 215 Kalorier, 46 g Karbo, 2 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
5dlvann
50grgjær
1,5ssFiberhusk
0,5dlsirup
2ssmatolje
Ca 2,5tssalt
500grFinax glutenfritt mel mix el.. Lågproteinmix
200grFinax Glutenfri Grov melmix
Pensling og garnering: Sesamfrø


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Glutenfrie bagels med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier214.502 932.22244.35Kcal
Protein1.7123.381.95gram
Karbohydrat45.78625.8152.15gram
Kostfiber3.5448.394.03gram
Fett1.9426.522.21gram
Mettet fett0.263.550.30gram
Salt1.2817.511.46gram
Pris på oppskriftenKr 2.80Kr 38.28Kr 3.19.-
Hele oppskriften veier1 367 totalt1 367 pr porsj114 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 bagels

1. Løs opp gjæren og fiberhusk i fingervarmt vann 37 º, la svelle i ca 10 minutter.
2. Bland i resten av ingrediensene, men spar noe av melblandingen til utbakningen.
3. Bland deigen godt i maskinen, ca 5 minutter.
4. La deigen hvile i bollen under en klut, ca 20 minutter.
5. Del deigen deretter i 12 stykker på melet bakebord. Form bagels ved å gjøre en rulle (ca 2 cm tykk) og fest endene i sammen.
6. Legg på bakpapirskledd plate, la heve under et klede i ca 30 minutter.
7. Kok opp vann i en stor gryte. Kok hver bagel i vann ca 1 minutt på hver side, og legg så opp på platen og pynt med sesamfrø.
8. Stekes i midten av ovnen, 225 º ca 20 minutter.
9. La avkjøle på rist.

Tips: Går fint å fryse.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Finax
(Intern: 27860)
Tilberedningstid: 4,5 timer
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Glutenfrie eplerundstykker.Glutenfrie eplerundstykker.
Denne retten har 212,74 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,82 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfri boller.Glutenfri boller.
Denne retten har 268,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 41,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skoleboller glutenfrie.Skoleboller glutenfrie.
Denne retten har 244,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 44,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfrie harepusboller til Påske.Glutenfrie harepusboller til Påske.
Denne retten har 207,28 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfri eplekake.Glutenfri eplekake.
Denne retten har 274,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,9 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,09 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfri fylte horn.Glutenfri fylte horn.
Denne retten har 247,03 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,19 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,67 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.