Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Glutenfrie eplerundstykker




Glutenfrie eplerundstykker oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
Glutenfrie eplerundstykker passer godt for deg med cøliaki eller glutenallergi. De bakes med revet eple, Fiber Husk, gulost, glutenfrie havregryn, kardemomme, glutenfri melblanding og jyttemel.

Oppskriften inneholder 215 Kalorier, 30 g Karbo, 6 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Sesam, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
4dlmelk
1pakkegjær
2ssFiberHusk
2stkegg
2dlrevet hvitost
2stkrevne epler
4dlglutenfrie havregryn
4dlglutenfri melblanding, grov
6dlglutenfri melblanding, lys
2ssjyttemel
2tsbakepulver
1tssalt
1tsmalt kardemomme (kan sløyfes)
4ssolje
glutenfrie havregryn, sesamfrø eller valmuefrø til pynt


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Glutenfrie eplerundstykker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier214.533 324.31207.77Kcal
Protein5.7889.575.60gram
Karbohydrat29.79461.6228.85gram
Kostfiber3.8659.813.74gram
Fett7.17111.106.94gram
Mettet fett1.9229.751.86gram
Salt1.0816.671.04gram
Pris på oppskriftenKr 4.18Kr 64.77Kr 4.05.-
Hele oppskriften veier1 550 totalt1 550 pr porsj97 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 rundstykker

Varm melk til den er fingervarm, ca. 37°C og smuldre i gjæren. Rør inn Fiber Husk, egg, revet eple og ost. Tilsett havregryn, grovt og lyst glutenfritt mel, jyttemel, bakepulver, salt og kardemomme. Elt deigen godt for hånd eller med en kjøkkenmaskin i ca. 5 minutter. Rør til slutt inn oljen.

Dekk bakebollen med plast eller et klede, og la heve til dobbel størrelse, ca. 30 minutter.
Ha litt glutenfritt mel og havregryn på benken før deigen tas ut på bordet og elt lett sammen. Rull deigen til en tykk pølse som du deler på midten. Del deretter hver del i to, og disse delene i fire like store deler igjen, slik at du får 16 like store emner.
Trill emnene til rundstykker og legg dem på stekeplate med bakepapir. Bruk eventuelt litt olje på hendene når du triller. Dekk med plast eller et klede og la etterheve til nesten dobbel størrelse, ca. 20 minutter.

Pensle med vann og strø over havregryn eller frø. Stek rundstykkene midt i ovnen ved 225 °C i 10-12 minutter. Avkjøl på rist.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 33767)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Glutenfri

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Glutenfrie eplerundstykker.Glutenfrie eplerundstykker.
Denne retten har 214,53 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,79 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,17 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,18.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfri eplekake.Glutenfri eplekake.
Denne retten har 274,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,9 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,09 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skoleboller glutenfrie.Skoleboller glutenfrie.
Denne retten har 244,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 44,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfri boller.Glutenfri boller.
Denne retten har 292,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 36,31 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,06.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfrie harepusboller til Påske.Glutenfrie harepusboller til Påske.
Denne retten har 291,55 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,61 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,18.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfri fylte horn.Glutenfri fylte horn.
Denne retten har 284,46 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,64 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,28 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,45.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.