Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Glutenfrie harepusboller til Påske




Glutenfrie harepusboller til Påske oppskrift.
Fotograf: Holmen Crisp
Disse er utrolig søte og gode. Basert på vanlig søt gjærdeig som også passer perfekte til fastelavensboller eller til vanlige boller.

Oppskriften inneholder 292 Kalorier, 14 g Karbo, 10 g Protein og 21 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
500grJyttemjøl Mix
8dlmelk
100grmyk margarin
100grsukker
1tskardemomme
50grtørrgjær
1stkegg
125grGlutensubstitutt(Orgran)


Annonse



Næringsdeklarasjon for Glutenfrie harepusboller til Påske!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier291.555 052.39Kcal
Protein10.24177.45gram
Karbohydrat13.69237.24gram
Kostfiber5.1789.59gram
Fett20.61357.16gram
Mettet fett2.5644.36gram
Salt0.132.32gram
Pris på oppskriftenKr 8.18Kr 141.75Kroner
Hele oppskriften veier1 733 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland sammen sukker, kardemomme, tørrgjær, glutensubstitutt og Jyttemjøl Mix.
Smelt margaring, ha i melk og varm til 40 grader. Bland alle ingredienser og elt til deigen er smidig. Dekk til bollen og la digen heve til dobbelt størrelse ca. 30 minutter. Rull ut boller i passe størrelse. Lag to snitt med barberblad eller skarp saks. Lag hull til øyne med tannpirker e.l.
Pensle med egg. Steks i ovnen ved 225 grader i ca. 10 minutter, midt i ovnen.

For høyere boller del dem i to og fyll i krem. For flekkete kaniner ha i fyll med sjokoladeknupper eller knust sjokolade f.eks. Daim.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Holmen Crisp
(Intern: 30617)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Glutenfri

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Glutenfri eplekake.Glutenfri eplekake.
Denne retten har 274,42 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 41,03 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,06 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfri fylte horn.Glutenfri fylte horn.
Denne retten har 283,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,33 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,47.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfri boller.Glutenfri boller.
Denne retten har 292,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 36,31 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,06.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfrie eplerundstykker.Glutenfrie eplerundstykker.
Denne retten har 214,53 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,79 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,17 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,18.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfrie harepusboller til Påske.Glutenfrie harepusboller til Påske.
Denne retten har 291,55 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,61 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,18.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skoleboller glutenfrie.Skoleboller glutenfrie.
Denne retten har 240,73 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 43,04 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,87 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,26.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.