Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gourmetens abborfilet




Oppskriften inneholder 144 Kalorier, 2 g Karbo, 10 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
8stk filetabborfileter, store eller 12 små
0,5stksitron, saften
3stkegg
1dashsalt
1dashpepper
5dlbearnéssaus
3stktomater
100grsmør til steking


Annonse



Næringsdeklarasjon for Gourmetens abborfilet!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier143.60709.21Kcal
Protein9.8848.80gram
Karbohydrat2.1310.52gram
Kostfiber0.261.28gram
Fett10.5652.15gram
Mettet fett5.2525.93gram
Salt0.582.86gram
Pris på oppskriftenKr 8.63Kr 42.62Kroner
Hele oppskriften veier1 976 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Krydre filetene med salt, pepper og press over sitronsaften. Pisk sammen eggene, og vend filetene først i mel, deretter i egg. Stek fisken gyllenbrun i smør.

Lag bearnéssaus, fra pakke eller egen oppskrift. Del tomatene i to og ta ut frøhuset. Finhakk tomatkjøttet og bland det i sausen.

Server med kokte eller stekte poteter, samt en god salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11857)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.