Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grønnsakpaté




Oppskriften inneholder 189 Kalorier, 3 g Karbo, 7 g Protein og 16 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grblomkål
1stkrød paprika
1stkgrønn paprika
3dlfinsnittet purre
2ssMargarin
6stkegg
2sshvetemel
4dlkremfløte
1tsmuskatnøtt, revet
2tsurtesalt
5dlsveitser eller norvegia, revet


Annonse



Næringsdeklarasjon for Grønnsakpaté!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier189.24806.70Kcal
Protein7.1330.39gram
Karbohydrat2.7211.59gram
Kostfiber1.034.39gram
Fett16.4270.00gram
Mettet fett9.0038.37gram
Salt0.723.05gram
Pris på oppskriftenKr 6.13Kr 26.13Kroner
Hele oppskriften veier1 705 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del blomkålhodet i buketter. Skjær stilken i små biter og kok blomkålen i lettsaltet vann til den er knapt mør. La den renne godt av seg.

Skjær paprika i strimler. Fres purre og paprika i margarin et par minutter. Visp sammen egg, mel, fløte, krydder og ost. Tilsett grønnsakene og hell blandingen i en smurt, avlang brødform. Stek pateen ved 175 C i ca 1 time til den kjennes stivnet. Avkjøl litt før den hvelves.

Server grønnsakpaté kald eller varm med godt brød til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6050)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pate
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.