Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grønnsakwok m/fisk og reker




Oppskriften inneholder 69 Kalorier, 6 g Karbo, 6 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Sesam, Skalldyr, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2sssesamolje
eller annen olje
1tssalt
1feddfinhakket hvitløkbåt
eller knust hvitløkbåt
1stkløk, finhakket
1stkrød paprika i små biter
1stkgrønn paprika i små biter
100grbønnespirer
1stksquash, gul
2,5dlkjøttbuljong, evt. jevnet
2sssoyasaus
3ssmango-chutney
300grfiskefilet i små stykker
200grreker
1stksitron, saften
1dashsalt
evt. karri


Annonse



Næringsdeklarasjon for Grønnsakwok m/fisk og reker!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier68.97290.93Kcal
Protein6.2326.28gram
Karbohydrat5.9825.23gram
Kostfiber0.933.92gram
Fett2.038.56gram
Mettet fett0.351.48gram
Salt1.285.41gram
Pris på oppskriftenKr 5.37Kr 22.65Kroner
Hele oppskriften veier1 687 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Oljen varmes i wokpannen, og salt og hvitløk tilsettes. De oppdelte grønnsakene legges i og stekes under konstant omrøring. Buljong, soyasaus og mango-chutney tilsettes. Det hele gis et oppkok. Fiskestykkene dyppes i sitronsaft og fordeles over. Surres 5-10 min. Rekene tas i. Smakes til og jevnes ev. med maizennamel.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 434)
Kategori: Wok
Land: Kina

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.