Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gratinerte fiskefileter med sjampinjongfres




Oppskriften inneholder 129 Kalorier, 3 g Karbo, 9 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 550grhvit fiskefilet
1dashsalt
2dlhvitvin eller buljong

Saus:

200grsjampinjong, frisk eller hermetisk
2sssmør eller margarin
Ca 3,5sshvetemel
fiskekraft
1dlfløte
2stkeggeplommer
1dashsalt
hvitpepper
revet ost


Annonse



Næringsdeklarasjon for Gratinerte fiskefileter med sjampinjongfres!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier128.70375.96Kcal
Protein8.9526.15gram
Karbohydrat2.898.44gram
Kostfiber0.090.26gram
Fett7.7522.64gram
Mettet fett4.6613.61gram
Alkohol1.63 %
Salt0.340.98gram
Pris på oppskriftenKr 16.22Kr 47.38Kroner
Hele oppskriften veier1 169 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Strø salt på filetene, brett dem dobbelt og legg dem i ildfast fat. Hell over vin eller buljong. Dekk formen med aluminiumsfolie og la den stå i ovnen ved 175 C i 15-20 minutter. Hell av kraften. Forsiktig.

Skjær soppen i skiver som freses i smør. Strø over melet og spe med kraften som fisken har kokt i og fløte. Bruk evt. også kraften i sjampinjongboksen.

La stuingen koke et par minutter. Ta gryten fra varmen og rør inn eggeplommene. Smak til med salt og pepper hvis det trenges.

Hell sausen over fiskefiletene i fatet, topp med revet ost hvis du liker det, og la formen stå i ovnen ved 250 C til overflaten har fått pen farge.

Server kokte poteter og en god salatbolle til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11772)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.