Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gravet rådyrfilet med tyttebærmarmelade




Gravet rådyrfilet med tyttebærmarmelade oppskrift.
Fotograf: Dansukker
Igjen en litt spesiell forrett til en viltmeny. Men gravet kjøtt passer fint sammen med den litt bitre smaken av tyttebær og appelsin

Oppskriften inneholder 121 Kalorier, 16 g Karbo, 11 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grrådyrfilet
1,5sssalt
1,5ssDansukker Sukker
2tsgrovknust svartpepper
1tstørket basilikum
1tstørket oregano

Tyttebærmarmelade

1stkappelsin
1,5dlDansukker Brun Farin
150grferske eller frosne tyttebær
1ssCointreau


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Gravet rådyrfilet med tyttebærmarmelade med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier121.23288.59Kcal
Protein11.3627.04gram
Karbohydrat16.0738.25gram
Kostfiber1.102.62gram
Fett0.771.83gram
Alkohol0.34 %0.81gram
Mettet fett0.330.79gram
Salt3.197.60gram
Pris på oppskriftenKr 18.68Kr 44.47Kr .-
Hele oppskriften veier952 totalt238 pr porsj pr stk gram

Fremgangsmåte:

Renskjær kjøttet. Bland sammen salt, sukker, pepper og krydderurter og gni det inn i kjøttet. Legg kjøttet i en tykk plastpose og la den graves i 2 døgn i kjøleskap.
Vask appelsinene, bruk helst organiske appelsiner. Skjær det ytterste gule skallet i tynne strimler. Kok skallet mykt i litt vann. Avkjøl. Skjær hinnefrie båter av appelsinen.
Bland appelsinbåtene, tyttebærene og farinen i en kasserolle og kok i 15 minutter. Tilsett likøren og appelsinskallet. Avkjøl.
Skjær kjøttet i tynne skiver og server sammen med tyttebærmarmeladen. Garner gjerne med en kvist ferske urter, f.eks. timian.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 33567)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Forrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Gravet rådyrfilet med tyttebærmarmelade.Gravet rådyrfilet med tyttebærmarmelade.
Denne retten har 121,23 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,07 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 18,68.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.