Gravet rein





Gravet rein inneholder 123 Kalorier, 4 g Karbo, 19 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Gravet rein har ingen allergener
Gravet rein er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
Ca 600grreinsdyrkjøtt, gjerne filet
2sssalt
2sssukker
Ca 0,75tspepper, grovhakket
1tstimian


Annonse



Næringsdeklarasjon for Gravet rein!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier123.46204.72Kcal
Protein19.3232.04gram
Karbohydrat4.096.78gram
Kostfiber0.150.25gram
Fett3.285.44gram
Mettet fett1.282.12gram
Salt5.258.71gram
Pris på oppskriftenKr 20.05Kr 33.25Kroner
Hele oppskriften veier663 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Renskjær kjøttet for fett og hinner. Bland salt, sukker, og krydder og vend kjøttet i blandingen. Legg kjøttet på et fat med kant og dekk det med folie eller plast. Sett det kaldt. La kjøttet stå i 4 – 5 døgn. Vend det et par ganger i døgnet. Skrap bort krydderet og skjær fileten i tynne skiver før det serveres.

Serveres med sølvløk eller pickles og skogsbær- yoghurt tilsatt tyttebær.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matsiden
(Intern: 2601)
Kategori: Kalde retter
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-27
Oppdatert dato:2002-11-27
Lesere: 7398 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.