Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grillede koteletter med tomat og mozzarella




Grillede koteletter med tomat og mozzarella oppskrift.
Fotograf: Mari Svenningsen
Koteletter er enkelt å hanskes med, og anses av mange som perfekt for grillings. Her har vi gjort en italiensk vri og toppet kotelettene med mozzarella og småtomater vendt i pesto. Super grillmat!

Oppskriften inneholder 199 Kalorier, 1 g Karbo, 14 g Protein og 15 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk, Spor-av-melk, Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkkotelett av svin
1tssalt
0,5tskvernet pepper 1 ss o
1ssolje til pensling
1stkmozzarella
16stkcherrytomat
3sspesto
1pakkeruccula


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Grillede koteletter med tomat og mozzarella med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier199.14585.72Kcal
Protein14.0541.32gram
Karbohydrat1.133.32gram
Kostfiber0.541.59gram
Fett15.2644.88gram
Mettet fett5.8717.27gram
Salt0.892.63gram
Pris på oppskriftenKr 8.08Kr 23.77Kr .-
Hele oppskriften veier1 177 totalt294 pr porsj pr stk gram

Fremgangsmåte:

1. Tørk av kotelettene med litt kjøkkenpapir.
2. Bruk en skarp kniv og skjær noen snitt i fettranden på kotelettene, slik at du unngår at de krøller seg under grilling.
3. Krydre kotelettene med salt og pepper eller krydder etter egen preferanse. Pensle kotelettene med litt olje på begge sider.

Mange liker å krydre kotelettene med litt ekstra smakfullt krydder. Erstatt da salt og pepper med krydderblandingen du skal bruke. Krydderblandinger inneholder som oftest både salt og pepper.

4. Grill kotelettene på direkte varme i 2-3 minutter på hver side. Legg dem til sides på indirekte varme når de har fått en fin grillfarge.

Ved grilling på direkte varme grilles maten rett over varmekilden. Ved grilling på indirekte varme ligger maten under lokk litt vekk fra varmekilden, i "den kalde sonen".

5. Skjær mozzarella i fire fine skiver og tomatene i to. Ha tomatene i en arbeidsbolle sammen med pesto og bland godt. Legg en skive mozzarella på hver kotelett og fordel tomatene. Legg også på litt rucculasalat før servering.

Server gjerne med en stor god salat og litt ekstra pesto.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 34035)
Tilberedningstid: 20-40 min

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.