Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grillet hel makrell




Grillet hel makrell oppskrift.
Fotograf: Rosemarie Rodriguez
Her kan man jo selvsagt bruke annen fisk, men makrell er nydelig. Finn en i passelig størrelse, de som er mindre er passende for en person, men med ofte mye bein.

Oppskriften inneholder 243 Kalorier, 4 g Karbo, 11 g Protein og 20 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
1kghel makrell
2ssolje
1stk liteløk
2ssfriskpresset sitron
3tsfiskekrydder (fritt valg)
Ca 50grsmør
2porsjon(er)poteter eller is
Litt salat ved siden av ved servering + rømme


Annonse



Næringsdeklarasjon for Grillet hel makrell!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier242.501 886.89Kcal
Protein11.4388.94gram
Karbohydrat3.9430.66gram
Kostfiber0.513.97gram
Fett20.00155.62gram
Mettet fett5.2440.77gram
Salt0.110.87gram
Pris på oppskriftenKr 5.54Kr 43.11Kroner
Hele oppskriften veier1 556 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens og skyll makrellen hvis dette ikke er gjort, ta av hodet. Tørk fisken utvendig og innvendig med papir. Bland sammen i en skål olje, løk i ringer, friskpresset sitron og fiskekrydder. Pensle fisken lett utvendig med marinaden (unngå løkringene).
Legg resten av blandingen i buken på fisken. Fordel smøret i små klatter utover fiskebuken. Den hele fisken legges i fiskerist eller så går det greit å legge den rett på grillristen, men husk å olje rista først. Man kan forsiktig surre rundt litt bomullstråd, så tingene holder seg på plass.
Grilles ca. 5 min. på hver side. Må grilles lengre for større fisk. Fisken er ferdig når fiskekjøttet slipper ryggbenet. Serveres med for eksempel kokte poteter og en frisk salat. Eller ris som vi er glad i.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Rosemarie Rodriguez
(Intern: 1842)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Grillmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fisk med ost og skinke.Fisk med ost og skinke.
Denne retten har 172,43 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,41 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Smell-lobnobs (wraps).Smell-lobnobs (wraps).
Denne retten har 256,54 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,34 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,32 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,72.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillet hel makrell.Grillet hel makrell.
Denne retten har 242,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillpakke med mye snadder.Grillpakke med mye snadder.
Denne retten har 88,66 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,86 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,09.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lodde på grillen.Lodde på grillen.
Denne retten har 92,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,42 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.