Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grillet smørfisk(Escolar) på sprø salat og pesto




Oppskriften inneholder 249 Kalorier, 2 g Karbo, 9 g Protein og 22 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4skive(r)smørfisk
olje til pensling
salt /pepperblanding

Salater

0,5bunt(er)ruccula
1stkradiccio, liten
0,5stkkrussalat
0,5stksalat
0,5bunt(er)kjørvel
1bunt(er)basilikum
100grpinjekerner
1feddhvitløk
2dlolje
Italiensk landbrød


Annonse



Næringsdeklarasjon for Grillet smørfisk(Escolar) på sprø salat og pesto!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier249.06917.16Kcal
Protein9.0133.18gram
Karbohydrat2.398.80gram
Kostfiber0.843.09gram
Fett22.4282.56gram
Mettet fett3.6113.29gram
Salt0.120.43gram
Pris på oppskriftenKr 15.25Kr 56.16Kroner
Hele oppskriften veier1 473 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skiver av Smørfisk som er penslet lett med olje grilles på en varm grillpande, ca. 2 min på hver side. Krydre med salt og en pepperblanding (av grøn, hvid, sort og rosa pepper)

4 salater skylles og slynges fri for vann. Ha det i en plastpose og tilsett 2 ss balsamico eddik og 5 ss oliven olje, salt + peber. Rist posen så dressingen fordeles. Anret salaten på 4 store tallerkner og legg smørfisken i midten. Bland en pesto af basilikumblader, pinjekkerner, hvidløg, olie, salt og pepper og drypp den rundt på tallerkenen.
Pynt med kjørvel og server med italiensk brød.

Husk at stekesjyen må ikke brukes. Heller ikke kokevann der det er aktuelt.
Escolar kan gi diare pga sitt innhold av ufordøyelig fett og voksstoffer. Kan og inneholde histamin ved gal lagring.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 2959)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Grillmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.