Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grizzly bjørne gryte




Oppskriften inneholder 88 Kalorier, 6 g Karbo, 7 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 8 porsjoner
1,8kgbjørnekjøtt
0,25kopp(er)mel
1tsoregano
1tssalt
1tspepper
4ssMargarin
2ssolivenolje
1stkløk hakket
1kopp(er)kjøttkraft
4stklaurbærblader
900grpoteter i terninger
450grsopp, fersk
5stkgulrøtter i skiver
2stkturnips eller kålrot i terninger


Annonse



Næringsdeklarasjon for Grizzly bjørne gryte!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier88.20633.14Kcal
Protein7.2552.04gram
Karbohydrat5.5940.13gram
Kostfiber1.4110.12gram
Fett3.7827.13gram
Mettet fett0.211.51gram
Salt0.191.37gram
Pris på oppskriftenKr 9.22Kr 66.19Kroner
Hele oppskriften veier5 743 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

varm opp ovnene til ca 165 grader. Bland mel, oregano, salt og pepper, og bland det godt med kjøttet.
Varm olje og smør i en stor jerngryte og brun kjøttet. La det tørke på papir etterpå.
Fyll passelig med vann i en stor ildfast form, slik at det dekker ingrediensene så vidt. Ha i alle ingrediensene og kok i ca 2-3 timer ved middels varme. Ha i mer vann hvis det er nødvendig. Gryten kan og kokes i jerngryte.

Merk! Bjørnekjøtt må være gjennomstekt eller kokt pga fare for trikiner.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3047)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Canada

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.