Fotograf:Synøve Dreyer Fylte pannekaker er en annen måte ¨servere dem på. Her med grønnsaker slik at dette blir en hel middag. Og når en bruker grovt mel med havregryn i så er det sunt også.
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Annonse
Kalorier og næringsinnhold i Grønnsaksfylte. grove pannekaker med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
98.18
448.63
Kcal
Protein
4.39
20.06
gram
Karbohydrat
9.12
41.67
gram
Kostfiber
1.46
6.67
gram
Fett
4.58
20.93
gram
Mettet fett
1.81
8.27
gram
Salt
0.22
0.99
gram
Pris på oppskriften
Kr 3.43
Kr 15.67
Kr
.-
Hele oppskriften veier
1 828 totalt
457 pr porsj
pr stk
gram
Annonse
Fremgangsmåte:
Bland sammen ingrediensene til pannekakerøren og la den svelle i ca. 20 minutter.
:
Stek pannekakene i stekepanne. Av denne røren blir det ca. 12 pannekaker.
:
Rens og skjær sopp og squash i små terninger. Rens og skjær vårløkene i tynne ringer. Flå tomatene ved å dyppe dem noen sekunder i kokende vann, legg dem over i kaldt vann og trekk skinnet av. Del tomatene, fjern frøene og skjær tomatkjøttet i små terninger. Fres grønnsakene i olje i 3-4 minutter, smak til med salt og pepper og rør inn créme fraîche.
:
Fordel fyllet på pannekakene og rull dem sammen.
:
Serveres nylaget.
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 33535)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pannekaker Innlagt dato:2017-12-30
Oppdatert dato:2017-12-30
Lesere: 411 totalt.
Sett din karakter på oppskriften!
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.