Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grytestekt Struts




Oppskriften inneholder 74 Kalorier, 4 g Karbo, 5 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
500grstrutsekjøtt
20grsmør
1dashsalt
1dashpepper

Saus:

1,5dlstekesky
2,5dlkremfløte
Ca 1,5dlvann
250grchampignon
1dlrødvin

tilbehør:

Ca 0,75kgaspargespoteter
10grsmør
1håndfull(er)persille
500grsukkererter

tomatsalat:

6stktomater
2stkløk
olie og eddik
1dashsalt
pepper.


Annonse



Næringsdeklarasjon for Grytestekt Struts!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier74.27643.31Kcal
Protein4.5839.67gram
Karbohydrat4.1335.77gram
Kostfiber1.159.96gram
Fett3.9033.78gram
Mettet fett2.3820.61gram
Alkohol0.29 %
Salt0.151.33gram
Pris på oppskriftenKr 6.56Kr 56.82Kroner
Hele oppskriften veier3 465 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Smelt smøret, brun kjøttet i ca. 2 min. på hver side. Krydre med salt og pepper.
Stek videre ved svak varme i ca. 25 min. eller til en sentrumtemperatur på ca. 60 C. La steken hvile i ca. 25 min.

Potetene kokes, skrelles og vendes i smør og persille. Champignon svitses i stekeskyen, vann tilsettes og kokes inn til ca. halv mengde.
Tilset fløte og rødvin, og smak til med salt og pepper.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 3017)
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.