Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gudbrandsdalsvafler




Oppskriften inneholder 265 Kalorier, 18 g Karbo, 7 g Protein og 18 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkegg
200grGudbrandsdalsost
200grhvetemel
5dlmelk
100grsmør
2,5dlseterrømme
1tsvaniljesukker
100grGudbrandsdalsost


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Gudbrandsdalsvafler med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier265.304 144.68259.04Kcal
Protein6.87107.336.71gram
Karbohydrat18.24284.9617.81gram
Kostfiber0.446.870.43gram
Fett18.22284.6417.79gram
Mettet fett11.09173.2510.83gram
Salt0.324.980.31gram
Pris på oppskriftenKr 4.06Kr 63.43Kr 3.96.-
Hele oppskriften veier1 562 totalt1 562 pr porsj98 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 vafler

Visp sammen egg, revet brunost, mel og melk. Tilsett smeltet smør. Laa røren svelle i 30 minutter.

Stek vaflene. Det er ikke nødvendig å smøre jernet.

Server vaflene nystekte med vispet seterrømme tilsatt vaniljesukker og finrevet brunost.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12424)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Vafler
Land: Norge
Fylke: Oppland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.