Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gulerotboller




Oppskriften inneholder 223 Kalorier, 37 g Karbo, 7 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grgulrøtter
5,5dlvann
50grbakegjær
2ssolje
1,5dlsolsikkekjerner
1kghvetemel
0,5tssalt, bordsalt

Pensling:

1stkegg


Annonse



Næringsdeklarasjon for Gulerotboller!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier223.33564.17Kcal
Protein7.2218.24gram
Karbohydrat37.3294.28gram
Kostfiber2.476.24gram
Fett4.4711.29gram
Mettet fett0.380.96gram
Salt0.190.49gram
Pris på oppskriftenKr 1.38Kr 3.49Kroner
Hele oppskriften veier2 021 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Gulerøttene rives grovt.

Alle ingrediensene til deigen blandes og eltes godt. Deigen hever lunt og tildekket med et tøystykke over i ca. 1 time. Formes til boller og fordeles på plater. Etterhever 20 min.

Bollerne pensles med egg og bakes ved 210°C i 20 min.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 21349)
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Kalorifattig
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.