Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Høne i deig (gammel oppskrift)




Oppskriften inneholder 165 Kalorier, 13 g Karbo, 15 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Farse:

500grhønsekjøtt, hakket
1stkegg
50grmel
1tssalt
1tskanel

Beignetdeig:

125grhvetemel
2stkegg
1tsolje
2dlmelk


Annonse



Næringsdeklarasjon for Høne i deig (gammel oppskrift)!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier164.83435.28Kcal
Protein14.5138.32gram
Karbohydrat12.8533.93gram
Kostfiber0.741.95gram
Fett5.9915.82gram
Mettet fett1.604.23gram
Salt0.792.08gram
Pris på oppskriftenKr 3.53Kr 9.32Kroner
Hele oppskriften veier1 056 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Farse:
Først skal man lage en hønsefarse. Skjær kjøttet av en hel høne, så du har 500 gram rent kjøtt. Det behøver ikke å være skåret i pene stykker – det skal alikevel hakkes til farse. Hakk kjøttet med en stor kokkekniv til en grov farse.

Beignetdeig:
Rør ingrediensene til deigen grundig sammen i en skål.

Nå skal kjøttfarsen formes til ”frikadeller”. Bruk en spiseskje til å forme dem med. Dypp dem i deigen, og stek dem i smør på en panne. De skal steke ca. 5 minutter på hver side. Sørg for, at de blir gjennomstekt.
Server dem med brød og smør til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 27596)
Tilberedningstid: 45 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fritert
Land: Danmark

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.