Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Høns i karri Eldre oppskrift




Oppskriften inneholder 127 Kalorier, 9 g Karbo, 9 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkhøne/kylling, frossen
1stkløk, hakket
4sssmør
Ca 3,5ssmel
1stkeple, hakket
7dlkraft
karri
2stktomater i skiver
Sitronsaft
4porsjon(er)ris


Annonse



Næringsdeklarasjon for Høns i karri Eldre oppskrift!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier127.28762.22Kcal
Protein9.1254.62gram
Karbohydrat9.0854.38gram
Kostfiber0.422.52gram
Fett5.9635.69gram
Mettet fett2.7616.53gram
Salt0.432.55gram
Pris på oppskriftenKr 2.79Kr 16.71Kroner
Hele oppskriften veier2 395 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Tin og rens hønen og la den småkoke i ca 2 timer eller til den er mør
Del den i mindre stykker
Brun smør med løk, eple og legg kjøttstykkene i. Brun kjøttet og ta det opp etterpå. Tilsett evt litt mer smør Brun karri etter smak og strø i mel etterpå. Tilsett kraften og la det koke minst 10 minutter
Smak til med salt, pepper, karri, tomatskiver og sitronsaft Legg kjøttet på ett fat og hell sausen over.
Serveres med ris.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 17046)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.