Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hønsepostei




Oppskriften inneholder 74 Kalorier, 1 g Karbo, 10 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkhøne
1dashsalt
1ssestragon i eddik
1literhønsebuljong
1sssoyasaus
0,5dlsherry
12plate(r)gelatin


Annonse



Næringsdeklarasjon for Hønsepostei!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier74.24369.25Kcal
Protein10.3651.53gram
Karbohydrat0.934.63gram
Kostfiber0.040.20gram
Fett2.9514.67gram
Mettet fett0.663.28gram
Alkohol0.35 %
Salt0.663.27gram
Pris på oppskriftenKr 3.69Kr 18.35Kroner
Hele oppskriften veier1 990 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok hønen mør i lettsaltet vann tilsatt estragon, ca 1 1/2 time.

Avkjøl hønen i kokelaken. Flå skinnet av og skjær alt kjøttet fra benene.

Skum mest mulig fett av hønsebuljongen. Smak den til med soyasaus og sherry.

Legg gelatinplatene i bløt ca 10 minutter. Vri vannet av dem og smelt dem i litt buljong. Rør gelatinen ut i buljongen.

Legg kjøttet i en skål, hell litt buljong innimellom kjøttstykkene og resten over.

Legg lett press på og sett fatet kjølig så geleen stivner.

Server posteien kald med pickles og brød til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8175)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.