Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hare i brun saus




Oppskriften inneholder 77 Kalorier, 1 g Karbo, 10 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1stkhare
margarin til bruning
30grhvetemel
30grMargarin
1litervann
kikkomansaus
1dashsalt
1dashpepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Hare i brun saus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier76.51389.47Kcal
Protein10.2852.33gram
Karbohydrat1.065.40gram
Kostfiber0.050.25gram
Fett3.4517.56gram
Mettet fett0.562.85gram
Salt0.130.64gram
Pris på oppskriftenKr 13.02Kr 66.28Kroner
Hele oppskriften veier2 036 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del haren opp i passelige stykker; gjerne lår og boger delt i to, ryggen skåret opp i tykke stykker. Sider og bryst er det lite mat på, så dette behøver ikke brukes.

Brun kjøttstykkene godt og legg til side på et fat. Smelt margarin i en gryte og tilsett hvetemelet. Visp sammen og spe med vann. Krydre med kikkoman, salt og pepper. La småkoke i en drøy time eller til kjøttet er mørt. Du kan også bruke litt blåbær og tyttebær mot slutten av koketiden.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10171)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.