Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hare i gryte




Oppskriften inneholder 137 Kalorier, 1 g Karbo, 15 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1stkhare
125grflesk
2dlvann
2dlrødvin
1stklaurbærblad
1tssalt
1sshvetemel
1sssmør


Annonse



Næringsdeklarasjon for Hare i gryte!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier136.91527.79Kcal
Protein14.5456.05gram
Karbohydrat0.552.12gram
Kostfiber0.040.15gram
Fett7.4728.80gram
Mettet fett2.429.33gram
Alkohol1.32 %
Salt0.562.16gram
Pris på oppskriftenKr 20.05Kr 77.29Kroner
Hele oppskriften veier1 542 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Haren flås, vaskes og alle hinnene fjernes. Del den i passe store stykker som tørkes godt. Stykkene vendes i mel og salt/krydder. Flesket skjæres i terninger. Kjøttet og flesketerningene brunes i pannen. Spe med vann og rødvin. Kokes ganske sakte i ca 1 time. Smak til. Server med sure kirsebær om mulig.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10120)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.