Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Harefilet på seng av pasta og broccoli




Oppskriften inneholder 58 Kalorier, 5 g Karbo, 2 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2stk filetharefileter
100grsjampinjong
3skive(r)flesk i terninger
1stksjalottløk
1dlbuljong
1dlfløte

Pasta- og broccoliseng:

200grpasta
2litervann
2feddhvitløk
4ssolivenolje
400grfersk broccoli
2sssalt
1stkfersk chilipepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Harefilet på seng av pasta og broccoli!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier58.48464.51Kcal
Protein2.2017.47gram
Karbohydrat4.8938.84gram
Kostfiber0.665.24gram
Fett3.2025.42gram
Mettet fett1.159.13gram
Salt1.3210.48gram
Pris på oppskriftenKr 2.16Kr 17.16Kroner
Hele oppskriften veier3 177 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær harefiletene i tynne skiver. Skjær sjampinjongene i 6 deler. Skjær fleskeskivene i terninger, og finhakk sjalottløken. Stek kjøttskivene raskt i varm panne uten å la dem svi fast. Slå over fløte og buljong, og la alt koke. Om kjøttet brenner seg fast, tas det opp, pannen gjøres ren og kokingen fortsettes.

Hardstek flesketerningene i en annen panne. Stek løk og sjampinjong. Bland halvparten av dette med det fløtekokte harekjøttet. Det resterende brukes som garnityr.

Kok pastaen. Del broccolien i buketter, og skjær stilkene i biter for seg. Kok opp vann med salt. Legg i stilkene. Kok i 5 minutter før bukettene legges i. Kok i ytterligere 5 minutter. Sil bort vannet og skyll broccolien i kaldt vann. Skrell hvitløken og skjær den i tynne skiver. Del chilipepperen, ta ut mellomveggene og kjerner, og finstrimle den. Varm olivenolje i pannen og fres hvitløk og broccoli. Tilsett pasta og chilipepper.

Broccoli- og pastablandingen legges på en tallerken, og hareraguen legges pent midt på. Resten av sjampinjonggarnityret drysses over.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10174)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.