Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Haregryte med ingefær og mørk sjokolade




Oppskriften inneholder 107 Kalorier, 9 g Karbo, 7 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Selleri, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1stkhare på ca 1,8 kg
2stkgule løk
10stkhvit pepperkorn
1literrødvin
1ssrevet fersk ingefær
1ssrevet mørk sjokolade
kraft eller buljong i terning
2stkgulrøtter
100grstangselleri
1stklaurbærblad
3sshvetemel
3sssmør
1dashsalt

Potetgnocchi:

1,2kgmelne poteter
eggeplommer
200grhvetemel


Annonse



Næringsdeklarasjon for Haregryte med ingefær og mørk sjokolade!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier107.151 028.51Kcal
Protein6.6864.12gram
Karbohydrat9.4090.23gram
Kostfiber0.999.50gram
Fett2.4723.71gram
Mettet fett0.888.45gram
Alkohol2.66 %
Salt0.080.81gram
Pris på oppskriftenKr 11.47Kr 110.10Kroner
Hele oppskriften veier3 840 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del haren, og skjær bort bogene og stekene. Skjær over bogene i leddet så forbena deles fra. Stekene deles i leddene. Hareryggen deles i biter. Bland kjøttbitene med grønnsakene og krydderet. Alt legges i en bolle før vinen helles over. La det stå natten over.

Sil av marinaden. Tørk kjøttet og brun alt pent. Dryss over mel, rør om og legg alt i en gryte. Slå over marinaden og la det meste koke inn. Hell på kraften og la alt stå i ovn ved 150 C i ca 90 minutter. Ta opp kjøttet og sil kraften. Tilsett ingefær og sjokolade. Smak til med litt salt.

Kok potetene med skall. Skrell dem mens de fremdeles er varme. Mos potetene. Bland dem med mel og eggeplommer til en smidig deig. Form deigen til 2 cm tykke stenger og del dem i 3 cm lange biter. Kok opp rikelig med saltet vann. Legg i bitene. De er ferdige så snart de flyter i overflaten. Ta dem opp og hold dem varme til servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8353)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.