Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Harepostei




Oppskriften inneholder 210 Kalorier, 7 g Karbo, 10 g Protein og 15 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkhare
1stkløk finhakket
2tskonjakk
200grspekk
1dashsalt
1dashpepper
3stkegg
3dlkremfløte
persille
rosmarin
300grspinatblader, forvellet i 1 minutt

Ripsgelésaus:

1dlripsgelé
1dlripsgelé
1tsløk, finhakket
0,5stkappelsin, saften
0,5stkappelsin, det gule skallet i strimler
1dlportvin
kajennepepper
1dashsalt


Annonse



Næringsdeklarasjon for Harepostei!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier210.32646.69Kcal
Protein10.0430.87gram
Karbohydrat6.9121.25gram
Kostfiber0.411.26gram
Fett15.2046.74gram
Mettet fett3.5110.79gram
Alkohol0.70 %
Salt0.200.61gram
Pris på oppskriftenKr 16.38Kr 50.36Kroner
Hele oppskriften veier2 460 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Lårene skjæres fra haren. Ytrefileten løsnes forsiktig fra ryggen. Filetene, ca 70 g hver, marineres med halvparten av løken og konjakk i ca 40 minutter.

Kjøttet fra lår og resten av haren renskjæres og males med 100 g spekk, løk og salt. Det hele kjøres i en food processor med salt, pepper og egg, og spees med fløte. Hakket persille og rosmarin røres inn til slutt.

Et ca 2 cm tykt lag farse legges ut på plastfilm. Spekk i tynne skiver legges på. Filetene pakkes inn i forvellede spinatblad før de legges på spekkskivene på langs. Rull sammen i folie.

Forvarm stekeovnen til 120 C.

Stekes i ovnen til kjernetemperaturen er 60 C i ca 30 minutter. Avkjøles.

Smelt geleen og bland med resten til en saus.

Anrettes i skiver på sprø salatblad med grønn asparges, tomatkjøtt i båter, tyttebær og ripsgelésaus.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10125)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.