Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Harepostei med kirsebærsaus




Oppskriften inneholder 137 Kalorier, 7 g Karbo, 10 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grbenfritt harekjøtt
100grmagert svinekjøtt
50grspekk
3stkegg
1,5tssalt
2krmpepper, svart
2krmblandingskrydder

Marinade:

2,5dlrødvin
0,5stkløk
1tssalt
1krmpepper
1dlkorinter
5stkeinerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!

Saus:

3dlsure kirsebær eller 1 boks, 480 g
1dlvann
0,5dlsukker
Ca 5,5stkrosépepperIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1tsarrowrot


Annonse



Næringsdeklarasjon for Harepostei med kirsebærsaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier136.85344.19Kcal
Protein10.1425.50gram
Karbohydrat7.0217.66gram
Kostfiber0.471.18gram
Fett6.1615.49gram
Mettet fett0.601.51gram
Alkohol1.69 %
Salt1.243.11gram
Pris på oppskriftenKr 14.55Kr 36.59Kroner
Hele oppskriften veier1 509 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Renskjær harekjøttet for hinner. Bland marinaden og la harekjøttet trekke i den over natten.

Mal kjøttet ganske grovt med spekket eller finfordel i foodprosessor. Bland farsen med egg, salt og pepper samt koriander fra marinaden. Spe eventuelt med litt silet marinade for å få en løsere farse.

Slå farsen i en smurt posteiform på ca 1 liter. Dekk formen og stek, eventuelt i vannbad, nederst i ovnen ved 175 C i 1 1/2 time. Hvelv posteien når den er avkjølt.

Skyll kirsebærene. Kok opp sukker, vann og støtte pepperkorn. Ha i kirsebærene og kok til sausen tykner. Jevn eventuelt med litt arrowrot utrørt i litt vann.

Server skiver av posteien med sausen ved siden av.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10144)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.