Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Havgryte med skjell




Oppskriften inneholder 71 Kalorier, 2 g Karbo, 6 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Bløtdyr, Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
50grsmør
50grhvetemel
0,25literskjell- eller skalldyrkraft
0,75literfiskekraft/buljong
0,25litertørr hvitvin
0,4grsafran (evt. litt gurkemeie)
1dashkrem- eller matfløte
salt og hvit pepper
Ca 23stkblåskjell med skall
3stkrensede tomater i biter
200grlaksefilet i terninger
300grfast hvit fisk i terninger
krepsehaler fra lake, grønne bønner og seter-rømme


Annonse



Næringsdeklarasjon for Havgryte med skjell!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier71.22281.12Kcal
Protein5.8222.97gram
Karbohydrat1.957.70gram
Kostfiber0.281.11gram
Fett3.6214.29gram
Mettet fett1.495.88gram
Alkohol1.00 %
Salt0.341.35gram
Pris på oppskriftenKr 8.91Kr 35.17Kroner
Hele oppskriften veier2 368 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Smelt smøret i en stor kjele. Tilsett hvetemel og rør sammen. Tilsett safran. Spe med fiskekraft under omrøring. La koke i ca 5 minutter.

Ha i skalldyrkraft til det koker igjen. Hell i vin, legg i blåskjell og la det putre ca 3-4 minutter. Tilsett fløte og smak til. Legg i fisk og tomat, og la det trekke et par minutter. Like før servering legges avrente krepsehaler og grønne bønner i suppen. Skal bli gjennomvarmt.

Server med rømme og godt bakverk (loff?)

Mer info

Forfatter:
Kilde: Elsa's hjemmeside
(Intern: 16271)
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.