Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hel åbor stekt i panne




Oppskriften inneholder 123 Kalorier, 3 g Karbo, 18 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-sesam, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,25kghel åbor
2tssalt

Panering:

1stkegg
1dlgriljernmel eller hvetemel
Ca 2,5ssmargarin eller smør til steking


Annonse



Næringsdeklarasjon for Hel åbor stekt i panne!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier122.51441.63Kcal
Protein18.1365.36gram
Karbohydrat2.779.99gram
Kostfiber0.331.19gram
Fett4.2515.32gram
Mettet fett0.953.42gram
Salt1.134.08gram
Pris på oppskriftenKr 11.14Kr 40.16Kroner
Hele oppskriften veier1 442 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrap, rens og skyll fisken. Salt fisken inn- og utvendig. Pensle den med sammenvispet egg, vend den i griljernmel eller hvetemel.

Brun fettet i stekepannen. Legg i fisken, reduser varmen og stek fisken på begge sider til den er gjennomstekt og lysebrun, ca 5-7 minutter på hver side.

Serveres nystekt. Klipp gjerne dill eller persille over.

Server med sitronbåter, kokte poteter, brunet smør smakt til med pepperrot eller rømmesaus.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11931)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.