Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hjemmelagd sherry




Oppskriften inneholder 112 Kalorier, 27 g Karbo, 1 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
4litervann
1kgsukker
1kgrosiner
0,2tsgjær, bare litegranne
0,25stkappelsin
litt sukkerkulör


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Hjemmelagd sherry med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier111.976 752.292 250.76Kcal
Protein0.5030.1510.05gram
Karbohydrat26.881 620.98540.33gram
Kostfiber0.4627.749.25gram
Fett0.1710.253.42gram
Mettet fett0.021.210.40gram
Salt0.010.430.14gram
Pris på oppskriftenKr 1.10Kr 66.33Kr 22.11.-
Hele oppskriften veier6 030 totalt6 030 pr porsj2 010 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 3 flasker

(Gammel oppskrift)

Rosinene, som bör være stenfri, males, gjæren oplöses i litt lunkent vand og alt blandes sammen i en stor krukke, der sættes paa et sted, hvor det er passe temperatur; röres daglig. Efter 3 uker forlöp siles rosinene fra og kulören tilsættes. Vinen heldes i flasker der korkes (men NB med brukk korker). Efter nogen dage (helst 4) fornyes de med brukk korker og lag. Herav faaes litt over 3 flasker. Rosinene kan brukes til havresuppe.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Tradisjoner
(Intern: 15671)
Kategori: Vinlegging
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.