Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hjortegryte 2




Oppskriften inneholder 112 Kalorier, 5 g Karbo, 7 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk, Sennep, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
Ca 550grhjortekjøtt
2stkstore løk
250grchampignons
2sskoncentrert tomatpure
0,5tstørr gul sennep
1dashsalt
1dashpepper
2,5dlkremfløte
40grMargarin
4porsjon(er)potetmos


Annonse



Næringsdeklarasjon for Hjortegryte 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier112.09596.05Kcal
Protein6.9136.74gram
Karbohydrat5.3828.61gram
Kostfiber0.733.88gram
Fett6.8336.32gram
Mettet fett3.7219.78gram
Salt0.301.57gram
Pris på oppskriftenKr 7.84Kr 41.69Kroner
Hele oppskriften veier2 127 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær kjøttet i strimler ca. 1x3 cm. Hakk løkene, rens champignon og skjær dem i skiver.

Brun kjøttet i margarinen ved kraftig varme. Ta kjøttet opp, og brun løkene. Ha kjøttet tilbake i gryten. Tilsett 2-3 dl. vann, tomatpuré og tørr gul sennep utrørt i litt vann. Tilsett salt og pepper, de ristede champignons og kremfløten. La retten surre i 15 min til kjøttet er mørt, tilsett evt. jevning.

Tilbehør:
Serveres med potetmos og grønne erter eller løse ris.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22838)
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.