Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hjorteragu på pastaseng med steinsopp




Oppskriften inneholder 129 Kalorier, 14 g Karbo, 11 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Selleri, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
800grhjortekjøtt i terninger
1stk storløk
1stksitron, skallet
6stkeinerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2ssolje
0,5dlbuljong
1stkgulrot
100grsellerirot
1stklaurbærblad
6stkhel pepper
2dlrødvin
arrowrot

Pastaseng med steinsopp

200grfrisk steinsopp eller 20 g tørket som bløtlegges
1stk liteløk
1feddhvitløk
2stktomater
450grpasta
4ssrevet sterk gulost
1dashsalt
1dashpepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Hjorteragu på pastaseng med steinsopp!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier128.55510.29Kcal
Protein10.6042.08gram
Karbohydrat14.4057.16gram
Kostfiber1.596.31gram
Fett2.158.53gram
Mettet fett0.491.95gram
Alkohol0.86 %
Salt0.150.60gram
Pris på oppskriftenKr 10.85Kr 43.07Kroner
Hele oppskriften veier2 382 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens, skyll og skjær grønnsakene i skiver. Krydre kjøttet med salt og pepper, og brun kjøttbitene i olje. La grønnsakene brunes videre sammen med kjøttet i en gryte.

Tilsett rødvinen og la det meste av vinen koke inn. Hell på buljong og la alt koke i ca. 20 minutter. Skum godt av. Legg krydderet i en krydderpose av gas, og la det koke sammen med resten i ca 40 minutter til kjøttet er ferdig.

Ta ut krydderposen. Sil av sjyen og hold kjøttet varmt. Smak til sausen med arrowrot, og legg kjøttet tilbake til sausen.

Skjær soppen i skiver. Finhakk løken. Flå tomatene ved å lage noen små snitt i skinnet før de legges i kokende vann. Skåld tomatene raskt og ta av skinnet. Skjær tomatkjøttet i terninger.

Kok pastaen ifølge anvisningen på pakken. Stek soppen og løken. Press hvitløken. Tilsett tomatkjøttet og la det steke med noen minutter. Bland alt med pastaen. Krydre med salt og pepper. Legg pastaen på et fat. Legg kjøttet over pastaen og dryss over osten.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10017)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.