Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hvitløkspekket hjorterull




Oppskriften inneholder 141 Kalorier, 1 g Karbo, 20 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
1kghjortekalvbryst
1sssalt
1tssukker
2krmhvit pepper
Ca 3,5feddhvitløk
2sssjalottløk, finhakket
Ca 2,5skive(r)spekk, tynne
Ca 2,5plate(r)gelatin
vann
2 ts salt pr. l vann


Annonse



Næringsdeklarasjon for Hvitløkspekket hjorterull!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier140.63262.95Kcal
Protein19.6736.78gram
Karbohydrat0.711.33gram
Kostfiber0.080.15gram
Fett6.5512.25gram
Mettet fett0.891.66gram
Salt1.903.55gram
Pris på oppskriftenKr 19.87Kr 37.15Kroner
Hele oppskriften veier1 122 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær bort ribbena og skjær kjøttet fritt for hinner og brusk.

Lag en krydderblanding og strø dette på kjøttsiden så jevnt som mulig.

Skrell og skjær hvitløken i tynne skiver og legg den på kjøttet sammen med sjalottløken. Dekk med spekk og gelatinplater, som først har ligget i kaldt vann. Rull hardt sammen og bind rullen med bomullstråd.

Legg rullen i kokende, saltet vann og trekk rullen i 1-1 1/2 time, avhengig av tykkelsen på rullen. Prøvestikk i rullen med en nål e.l.

Ta opp rullen og avkjøl den på fat med et lett press over. Fjern bomullstråden.

Server rullen kald i tynne skiver med potetmos eller som pålegg.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9983)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.