Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hvitløkbakte tomater




Oppskriften inneholder 78 Kalorier, 2 g Karbo, 1 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
40grusaltet smør
1feddhvitløkfedd, knust
1tsappelsinskall, finrevet
4stkfaste, søte tomater
1dashsalt
1dashnymalt svart pepper
friske basilikumblader til pynt


Annonse



Næringsdeklarasjon for Hvitløkbakte tomater!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier78.3496.01Kcal
Protein0.730.89gram
Karbohydrat2.483.04gram
Kostfiber1.431.75gram
Fett6.968.53gram
Mettet fett4.415.40gram
Salt0.210.25gram
Pris på oppskriftenKr 3.32Kr 4.07Kroner
Hele oppskriften veier490 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rør smøret mykt med treskje i en liten bolle og bland med hvitløk, appelsinskall, salt og pepper. Avkjøl smøret noen minutter.

Varm ovnen til 200 C. Del tomatene i to på tvers og skjær av bunnen slik at de står støtt. Sett tomatene i en ildfast form og fordel hvitløksmøret jevnt over hver halve tomat.

Bak tomatene i 15-25 minutter i ovnen, avhengig av tomatenes størrelse, til de er så vidt myke. Server tomatene pyntet med de friske basilikumbladene.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 5980)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.