Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hvitvinsmarinert rådyrstek




Oppskriften inneholder 80 Kalorier, 1 g Karbo, 11 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 10 porsjoner
Ca 1kgrådyrstek

Marinade:

1helflaske(r)hvitvin, tørr 75 cl
Ca 3,5feddhvitløk
1ssløk i skiver
0,5stkpurreløk i biter
1stkgulrot i biter
20stkknuste hvite pepperkorn
2stklaurbærblad, smuldret
persillekvaster

Steking:

1dashsalt
1dashpepper
2 ts fransk urtekrydder
2 dl marinade


Annonse



Næringsdeklarasjon for Hvitvinsmarinert rådyrstek!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier80.09154.21Kcal
Protein11.1121.39gram
Karbohydrat0.831.60gram
Kostfiber0.290.56gram
Fett0.651.25gram
Mettet fett0.320.62gram
Alkohol3.70 %
Salt0.140.26gram
Pris på oppskriftenKr 21.39Kr 41.19Kroner
Hele oppskriften veier1 925 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fjern alle hinner på steken. Bland alt til marinaden i en bolle og legg i steken. Dekk til bollen og sett den kaldt. Vend steken av og til. Steken bør ligge minst to døgn i marinaden.

Ta opp steken og tørk den godt. Gni den inn med krydder. Sett i et steketermometer. Stek den i ovn på nederste rille ved 175 C i 75 min. Øs over marinade av og til under stekingen. Ta ut kjøttet når termometeret viser 70 C. Pakk steken inn i folie og la den hvile en stund før den skjæres opp.

Server med poteter eller grateng av rotgrønnsaker og salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10769)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.