Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ingefær dessertsaus




Oppskriften inneholder 114 Kalorier, 13 g Karbo, 5 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5stkvaniljestang
4dlmelk
0,5ssmalt ingefær
4stkeggeplommer
0,5dlsukker
1tsmaizena
2tsfinhakket syltet ingefær
2tslake fra syltet ingefærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!


Annonse



Næringsdeklarasjon for Ingefær dessertsaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier114.26151.59Kcal
Protein4.856.43gram
Karbohydrat12.7816.96gram
Kostfiber0.180.24gram
Fett4.826.39gram
Mettet fett1.742.31gram
Salt0.100.13gram
Pris på oppskriftenKr 3.05Kr 4.05Kroner
Hele oppskriften veier531 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrap ut vaniljefrøene og ha dem i en kjele sammen med resten av ingrediensene. Varm opp under omrøring til sausen blir passe tykk. Pass på at den ikke koker. Avkjøl i kaldt vann. Smak til med syltet ingefær og ingefærlake. Server sausen, gjerne lun, til for eksempel hermetiske pærer og eplekake.

Tyttebærpærer med ingefærsaus er en lekker dessert. Kok opp 3-4 dl vann, samme mengde tyttebær, 1 dl sukker og hel kanelstang. Skrell pærene, men la stilken sitte på. Ha pærene i tyttebærvannet og la bli møre. La pærene ligge i laken frem til servering, gjerne natten over.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 15072)
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Vaniljesaus (Crème Anglaise).Vaniljesaus (Crème Anglaise).
Denne retten har 156,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,6 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,62 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.