Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ingefær- og karrisuppe




Oppskriften inneholder 141 Kalorier, 8 g Karbo, 4 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2cmingefær - finhakket
Ca 2,5feddhvitløk, finhakket
Evt. litt finhakket løk
Ca 2sscurry (f.eks. hot madras) etter smak mht styrkr
3dlfløte eller kokosmelk
Ca 1,5stkbuljongterninger (høns eller grønnsak)
Ca 150grrøde små, flate linser (trenger ikke å ligge i vann)
Grønnsaker, f.eks. broccoli eller grønne bønner
7dlvann


Annonse



Næringsdeklarasjon for Ingefær- og karrisuppe!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier140.74423.45Kcal
Protein3.9511.88gram
Karbohydrat7.7323.26gram
Kostfiber2.016.05gram
Fett10.0030.09gram
Mettet fett6.2818.89gram
Salt0.601.80gram
Pris på oppskriftenKr 3.06Kr 9.21Kroner
Hele oppskriften veier1 204 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

I suppegryten:
Stek ingefær, hvitløk og evt løk på rolig varme i 3-4 minutter i smør eller olje.
Tilsett curry og stek under omrøring i et par minutter.
Tilsett væske + buljongterning
Tilsett linser
Tilsett grønnsaker avh av fornuftig koketid
Småkokes ca 20 minutter

Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat og Mer
(Intern: 2279)
Kategori: Suppe
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.