Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ingvills tunfiskgryte




Enkel og god gryterett som smaker nydelig. Tunfisk er en fisk som andvendes stadig mere i det norske kjøkken.

Oppskriften inneholder 82 Kalorier, 7 g Karbo, 11 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
800grtunfisk i vann (hermetisk)
2stk litepurrer
2feddhvitløk
4dlskummet melk
4dlvann
4sshvetemel
140grmakaroni (ikke snarkokt type)
muskatnøtt
salt og pepper
Worchestershiresaus etter smak


Annonse



Næringsdeklarasjon for Ingvills tunfiskgryte!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier81.76415.14Kcal
Protein11.4057.88gram
Karbohydrat7.4837.98gram
Kostfiber0.693.50gram
Fett0.542.74gram
Mettet fett0.100.51gram
Salt0.402.03gram
Pris på oppskriftenKr 2.32Kr 11.78Kroner
Hele oppskriften veier2 031 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp melk, vann og løk. Lag meljevning av mel og litt vann og ha det i melkeblandingen. Kok opp, sausen skal være tykk. Smak til med krydder og hvitløk. Kok makaronien, men kun halvparten av den tiden som er angitt på pakken. Tilsett tunfisken (ta bort tunfisklaken) og makaronien i sausen, og hell det over i en ildfast form og stek i ovn ved 200°C i ca 30 minutter. Pynt med en hel tomat skåret i skiver. Dryss over litt finhakket løk og gressløk.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Grete Roede
(Intern: 853)
Kategori: Gryterett
Diett/allergi: Kalorifattig
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.