Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Innbakte egg




Oppskriften inneholder 215 Kalorier, 25 g Karbo, 10 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
5dlsammalt, fint hvetemel
5dlsiktet hvetemel
1tssalt
1pakkegjær (50 g)
3dlmelk
2sssmør
10stkegg


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Innbakte egg med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier214.953 302.49330.25Kcal
Protein10.22157.0215.70gram
Karbohydrat24.79380.8738.09gram
Kostfiber3.5754.855.48gram
Fett7.53115.6911.57gram
Mettet fett3.0647.014.70gram
Salt0.649.900.99gram
Pris på oppskriftenKr 2.69Kr 41.33Kr 4.13.-
Hele oppskriften veier1 536 totalt1 536 pr porsj154 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 egg

Bland mel og salt. Rør gjæren ut i lunken melk og ha i smeltet smør. Bland alt til en jevn deig. La den heve til dobbel størrelse. Kok eggene i 5-7 minutter. Avkjøl dem og ta av skallet.
Del deigen i 10 emner og trykk dem flate. Legg på et egg og trekk deigen over. Legg rundstykkene med skjøten ned mot platen.
Etterhev i ca. 1/2 time og stek dem på øverste rille i stekeovnen ved 250 °C i ca. 15 minutter. Del rundstykkene og server dem med ansjos, stekt bacon, kaviar, reker eller noe annet som frister.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 17371)
Kategori: Gjærbakst
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Egg i rundstykke.Egg i rundstykke.
Denne retten har 203,19 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,03 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,67 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,77.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.