Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Jegerens fasanrett




Oppskriften inneholder 114 Kalorier, 1 g Karbo, 13 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkfasan, 1-1 1/2 kg
2ssmargarin eller smør
1tssalt
1krmpepper, svart
1tstimian
hønsebulljong

Saus:

2stktomater
1stksjalottløk
1feddhvitløk
1ssolivenolje
1tstimian
1,5dlhønsebuljong
0,5dlrødvin
1dashsalt
1dashpepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Jegerens fasanrett!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier113.78336.02Kcal
Protein13.2739.19gram
Karbohydrat0.822.42gram
Kostfiber0.431.27gram
Fett5.9517.57gram
Mettet fett1.484.37gram
Alkohol0.43 %
Salt0.872.57gram
Pris på oppskriftenKr 14.11Kr 41.67Kroner
Hele oppskriften veier1 181 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fjern innmaten, skyll og tørk godt av fuglen. Del den i fire deler. Smelt matfett i en stekepanne. Brun fasanbitene. Krydre og salte. Etterstek på svak varme 20-25 minutter under lokk. Spe eventuelt med buljong.

Skyll og hakk tomatene. Skrell og finhakk løken og fres den i olje noen minutter. Tilsett tomatene. Krydre med timian. Tilsett buljong og vin. La sausen koke noen minutter. Smak til med salt og pepper.

Server fasanen med sausen, kokte grønnsaker som gulrøtter, fennikel, broccoli og purreløk.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8045)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.