Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Jegerens haregryte




Oppskriften inneholder 67 Kalorier, 3 g Karbo, 7 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
600grbenfri stek av lår eller sadel
2ssmargarin eller smør
1,5tssalt
0,25tsgrovmalt pepper
2stkløk
Ca 2,5stkgulrøtter
Ca 9stkeinerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1tsrosmarin
Ca 3,5dlbuljong
1boks(er)kantareller, 200 g
Ca 2,5sstomatpuré
1pakkerosenkål, 250 g


Annonse



Næringsdeklarasjon for Jegerens haregryte!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier67.22329.08Kcal
Protein7.4636.52gram
Karbohydrat2.5112.29gram
Kostfiber1.256.12gram
Fett2.7613.51gram
Mettet fett0.452.20gram
Salt0.813.98gram
Pris på oppskriftenKr 11.33Kr 55.47Kroner
Hele oppskriften veier1 958 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær kjøttet i små biter. Brunes i matfett i en gryte. Krydre med salt og pepper. Skrell løk og gulrøtter, skjær i biter og legg i gryten. Tilsett einerbær og krydre med rosmarin.

Spe med buljong. La alt syde under lokk i ca 45 minutter for lår, 30 min for sadel. Skjær soppen i små biter og bland i gryten.

Smak til sausen med tomatpuré og tilsett til slutt rosenkål. Når den er kokt, serveres gryten med kokte poteter eller ris.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10161)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.