Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Jerpesufflé




Oppskriften inneholder 221 Kalorier, 2 g Karbo, 9 g Protein og 19 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stk storjerper
250grkalvekjøtt
4stkeggehviter
2tssalt
1krmpepper
4dlkremfløte, kald
4stkeinerbær, knusteIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1tstimian
2ssportvin, madeira eller konjakk


Annonse



Næringsdeklarasjon for Jerpesufflé!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier220.69459.31Kcal
Protein9.4519.67gram
Karbohydrat1.793.73gram
Kostfiber0.080.17gram
Fett19.2240.00gram
Mettet fett12.4225.85gram
Alkohol0.37 %
Salt1.813.76gram
Pris på oppskriftenKr 10.59Kr 22.04Kroner
Hele oppskriften veier833 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Tin dypfryst fugl. Skjær alt kjøtt av lår og skrog. Kjør fugle- og kalvekjøtt til en fin og jevn farse i en food processor. Sett farsen kaldt i minst 1 time.

Bland farsen i food processoren med lett vispet eggehvite, salt og pepper til en glatt røre. Sett den kaldt i 30 minutter.

Bland farsen forsiktig for hånd med kald vispet kremfløte, litt om gangen. Krydre eventuelt mot slutten med finstøtte einebær, finsmuldret timian og litt hetvin eller konjakk.

Smør små porsjonsformer eller en større suffléform. Fyll røren i, men la den ikke komme helt ut til kantene. Det kan være en liten topp ppå formen.

Tørk av kantene og sett formene i vannbad på nederste rille i stekeovnen ved 250 C. Dekk lett med et ark smurt aluminiumsfolie og stek dem i ca 20 minutter eller til suffleene har hevet seg og er stivnet. Åpne ikke ovnsdøren de første 15 minuttene.

Server suffleene med soppsaus, stekte poteter, en sprø salat og syrlig gelé.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8132)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.