Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kålrot i karrisaus




Oppskriften inneholder 75 Kalorier, 8 g Karbo, 1 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grkålrot skåret i terninger,
1tshavsalt,
1stk litefinhakket løk,
0,5sskarri,
25grsmør,
20grhvetemel, siktet


Annonse



Næringsdeklarasjon for Kålrot i karrisaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier75.32116.29Kcal
Protein1.322.04gram
Karbohydrat8.1412.57gram
Kostfiber2.814.34gram
Fett3.545.47gram
Mettet fett2.163.34gram
Salt0.681.05gram
Pris på oppskriftenKr 1.69Kr 2.61Kroner
Hele oppskriften veier618 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kålroten kokes halvferdig i 5 dl vann i 10 min. Hell ut kokevannet og spar det. Stek løk med karri i smøret. Tilsett melet under stadig omrøring, la det surre litt. Visp inn 2 dl av kokevannet og kok opp sausen. Ha kålroten oppi sausen og la det surre i 10 min. til.

Serveringstips:
Server med ris og salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Helios
(Intern: 2195)
Kategori: Kokt/dampet
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.