Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kåsebergasild




Oppskriften inneholder 168 Kalorier, 5 g Karbo, 9 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgfersk småsild
2,5dlvann
8sseddik 7 %
Ca 2,5sssukker
1sssalt
2stkrødløk eller vanlig løk
2stklaurbærblad, store
1tsallehånde, hel
dill


Annonse



Næringsdeklarasjon for Kåsebergasild!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier167.71510.38Kcal
Protein8.6226.23gram
Karbohydrat5.2616.01gram
Kostfiber0.431.31gram
Fett12.3737.65gram
Mettet fett2.577.82gram
Salt1.765.37gram
Pris på oppskriftenKr 3.99Kr 12.14Kroner
Hele oppskriften veier1 217 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens silden, men la benet sitt igjen. Klipp bort halefinnene. Skyll silden svært raskt og la den renne av. Legg den med ryggen opp i en traktørpanne.

Bland vann, eddik, sukker og salt til kokekraften og hell den over silden. Ha også i løkskiver, laurbærblad og grovstøtt allehånde. La det hele koke ved svak varme under lokk i 8-10 minutter. Avkjøl silden i kraften. Legg gjerne på små dillkvister når silden serveres.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11396)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.