Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kalkunstuffing 2




Oppskriften inneholder 164 Kalorier, 23 g Karbo, 3 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grstenfrie svisker,
120grbrødterninger,
1,5dlmelk,
50grsmør,
2stkepler,
1dashsalt


Annonse



Næringsdeklarasjon for Kalkunstuffing 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier163.861 245.66Kcal
Protein2.8921.97gram
Karbohydrat22.74172.87gram
Kostfiber2.9522.43gram
Fett6.1646.83gram
Mettet fett3.7628.58gram
Salt0.392.95gram
Pris på oppskriftenKr 3.26Kr 24.78Kroner
Hele oppskriften veier760 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg svisker i bløt i kaldt vann natten over. hell av vannet og del dem opp. Brødet bløtes i melk. Når det er gjennomtrukket, piskes det med gaffel. Tilsett svisker, smeltet smør oh raspede epler. Smak blandingen til med salt. Fyll fuglen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19978)
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.