Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kalkunstuffing 3




Oppskriften inneholder 182 Kalorier, 25 g Karbo, 7 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1literbrødterninger,
1dlmelk,
2stkegg
100grbacon,
150grsjampinjong,
1stkløk,
salt,
1dashpepper,
litt muskat,
persille


Annonse



Næringsdeklarasjon for Kalkunstuffing 3!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier182.361 848.00Kcal
Protein7.4975.90gram
Karbohydrat25.11254.46gram
Kostfiber1.4114.29gram
Fett5.4655.33gram
Mettet fett1.7717.94gram
Salt0.747.47gram
Pris på oppskriftenKr 4.25Kr 43.07Kroner
Hele oppskriften veier1 013 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Klipp bacon i små biter og hakk løk og persille. Skjær soppen i skiver. Brun sopp og bacon, ha i persille mot slutten av bruningen. Hell dette over brødet som er blandet med salt, pepper og muskat. Fyll det i fuglen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19979)
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Medisterkaker 2.Medisterkaker 2.
Denne retten har 180,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,72 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.