Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kalvehjerter i viltsaus




Oppskriften inneholder 82 Kalorier, 2 g Karbo, 6 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkkalvehjerte
Ca 2,5stkløk
Ca 3,5skive(r)bacon
1bit(er)sellerirot
fett til bruning
1dashsalt
1dashpepper
sukker
0,5tstørket timian
2tsmaizena mel
1,5dlrødvin
0,5litervann eller kraft
1dlrømme


Annonse



Næringsdeklarasjon for Kalvehjerter i viltsaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier82.47349.91Kcal
Protein6.3626.98gram
Karbohydrat1.646.96gram
Kostfiber0.532.25gram
Fett4.7920.32gram
Mettet fett2.128.99gram
Alkohol0.90 %
Salt0.271.14gram
Pris på oppskriftenKr 3.97Kr 16.84Kroner
Hele oppskriften veier1 697 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vask hjertet og skjær bort grove arterier. Hvis det skjæres for mye i stykker, kan man surre det i fasong.

Hakk løk, bacon og selleri fint og brun det lett.

Vend hjertet i hvetemel som er blandet med krydder. Brun det pent sammen med bacon og løk.

Tilsett rødvin og vann eller bare terningbuljong.

La hjertet surre under lokk til det er mørt, ca 1 1/2 time.

Skjær det i relativt tykke skiver.

Smak sausen til med rømme og jevn den eventuelt med mer maisennamel.

Serveres med spaghetti og kokte grønnsaker eller salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10054)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.