Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kalvekjøtts-quesadilla




Kalvekjøtt i strimler marineres i limesaft og stekes kort, deretter anrettes med ostegrillede tortillas, avokado og en ferdigkjøpt salsa.

Oppskriften inneholder 178 Kalorier, 7 g Karbo, 13 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
450grkalvekjøtt i strimler
0,5stklime, saften
1ssolivenolje
salt, pepper
4stkhvetemelstortillas ("wraps")
150grost (cheddar), revet

Til anretning:

2stkavokado
0,5stkagurk
ferdigkjøpt salsa
syltet jalapenopepper
litt salat


Annonse



Næringsdeklarasjon for Kalvekjøtts-quesadilla!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier177.71537.66Kcal
Protein12.7138.45gram
Karbohydrat6.8520.72gram
Kostfiber1.364.11gram
Fett10.7532.52gram
Mettet fett4.1212.47gram
Salt0.511.53gram
Pris på oppskriftenKr 12.65Kr 38.27Kroner
Hele oppskriften veier1 210 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ha kjøttet i en skål og hell over det med limesaft og olje. Bland godt, dekk skålen til med folie og la kjøttet marinere minst 1/2 time, gjerne 2 timer, i kjøleskapet.

Fordel osten på tortillaene, brett dem en gang sammen og bak dem i ovnen ved 200 grader, til osten smelter, ca. 5 minutter. Pass på, tortillaene ikke blir harde. La kjøttet dryppe av i en dørslag og stek det 5-8 minutter (avhengig av strimlenes tykkelse), til strimlene er gyldne, men gjerne lyserøde inneni. Dryss med salt og pepper. Hvis man bruker teflonpanne, behøver man ikke bruke fettstoff til steking.
Skjær tortillaene over i 4 lagkakesnitter hver. Skrell avokadoene og skjær dem i båter.

Porsjonsanret quesadillaen:
først fordeles tortillaene på tallerknene, deretter kjøttet, og det pyntes med litt salat og agurk i stenger. Legg avokadobåter og 2 ss salsa pr. porsjon ved anretningen. Til sist pyntes med jalapenopepper.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 27528)
Tilberedningstid: 30 min + marinering
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.