Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kalvenyrer i hvitvin (Rognoni di Vitello al vino b




Oppskriften inneholder 101 Kalorier, 2 g Karbo, 9 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkkalvenyrer
2dlhvitvin til marinade
3stkløk
2sssmør
1dashsalt
1dashpepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Kalvenyrer i hvitvin (Rognoni di Vitello al vino b!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier101.48293.81Kcal
Protein8.5024.61gram
Karbohydrat2.086.02gram
Kostfiber0.531.53gram
Fett5.1815.00gram
Mettet fett2.798.08gram
Alkohol1.64 %
Salt0.371.08gram
Pris på oppskriftenKr 4.83Kr 13.98Kroner
Hele oppskriften veier1 158 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens nyrene og legg dem noen minutter i kokende vann. Tørk godt av dem og legg dem i en ikke for vid bolle. Hell hvitvin i bollen og la nyrene trekke 3-4 timer.

Skrell løkene, skjær dem i skiver og surr disse møre, gylne og klare i smør. De må ikke bli for brune.

Ta nyrene opp av vinen, som du tar vare på. Skjær dem i tynne skiver og legg disse i gryten. Tilsett hvitvinen fra marineringen og la nyre- og løkskiver surre under lokk på svak varme i ca 30 minutter. Smak til med salt og pepper.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6192)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Italia
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.