Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kalverull




Oppskriften inneholder 366 Kalorier, 1 g Karbo, 14 g Protein og 34 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
1kgkjøtt
500grfett
1sssalt
1sssukker
1tsingefær
1tssalpeterIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
0,5tsallehånde
0,25tsnellik
2plate(r)gelatin


Annonse



Næringsdeklarasjon for Kalverull!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier365.985 633.80Kcal
Protein14.15217.82gram
Karbohydrat1.0416.01gram
Kostfiber0.060.92gram
Fett33.90521.85gram
Mettet fett13.39206.12gram
Salt1.3019.98gram
Pris på oppskriftenKr 17.76Kr 273.39Kroner
Hele oppskriften veier1 539 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær kjøtt og fett i tynne skiver. Legges lagvis med sammenblandede kryddereier og oppklippet gelatin i ett passende rulleskinn.
Bankes og sammensyes så fast som mulig. Legges i ca 14 dager i sukkerlake Kokes så sakte i ca 1 time i usaltet vann.

Dette er en gammel norsk oppskrift.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2118967182)
Kategori: Pålegg
Land: Norge

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.